Marrow.fi

Marrow.fi -verkkokaupan uudistus Hyvä-teemalla

kirjoittaja

in
Marrow.fi
Marrow.fi

Hyvä-teema on mielestämme – ja monen muunkin mielestä – paras saatavilla oleva frontend -ratkaisu Magentoon. Magenton vakio Luma-teema on ihan kelpo pohja sinänsä, mutta monet Magento-kauppiaat kärsivät myös sen heikkouksista. Luma-pohjaista kauppaa on erittäin vaikea saada nopeaksi, teknologia-pohjassa on monia varsin harvinaisiksi jääneitä komponentteja (kuten KnockoutJS) ja kehitys on monesti tarpeettoman hidasta.

Hyvä-teema ei ole pelkästään teema, vaan se korvaa koko Magenton asiakasnäkymän teknologian. Ne osuudet, joista kehittäjät pitävät, on säilytetty ja vähemmän pidetyt osiot poistettu. Lopputulos on elegantti ja yksinkertainen: Luma-teema lataa yli 200 CSS/JS tiedostoa, Hyvä-teema vain kaksi!

Tämän ansiosta Hyvä-teema on nopea ja sillä kehittäminen on tehokasta. Hyvä on niin tehokas ja joustava, että sillä on mahdollista korvata myös monimutkaisia headless- tai pwa-ratkaisuja.

Pilottiasiakkaamme Hyvä-maailmaan toimi markkinointivälineiden verkkokauppa Marrow.fi. Suuri kiitos Marrowille, joka uskalsi lähteä hankkeeseen kanssamme. Lupasimme nopean ja hyvin toimivan kaupan ja mielestämme lupaus lunastettiin hyvin.

Hyvä-teeman haltuunottaminen oli meille valtaisia projekti. Tätä työstettiin pitkään, sillä uuden oppimista oli paljon. Nyt uskallan sanoa, että olemme osaajia siinä, miten Magento-pohjaisia kauppoja kuuluu tehdä. Olemme yksi Suomen neljästä virallisesta Hyvä-toimittajasta.


Ota yhteyttä, jos haluat verkkokaupassasi hyödyntää uusinta ja parasta teknologiaa, Hyvä-teemaa!


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *