Muovian Saksankauppa

“Olemme hakeneet luotettavaa yhteistyökumppania, jonka kanssa voimme kasvaa ja nyt tuntuu että olemme sellaisen löytäneet.”

kirjoittaja

in ,

Yhteistyömme oululaisen Muovian kanssa alkoi asiakkaamme suositeltua meitä. Muovialla oli haussa uusi kumppani ulkomaankaupan toteuttamiseen. Tartuimme haasteeseen ja aloitimme suunnittella parasta lähestymistapaa projektiin.

Tyypillisesti, kun toimittaja vaihtuu, niin aikaisempi toteutus heitetään romukoppaan ja aloitetaan alusta. Mekin olisimme halunneet tehdä kaupan uusiksi, erityisesti koska osaa koodista voisi kuvata, vanhan diplomaattien perinteen mukaan, ainoastaan sanalla “mielenkiintoista”, mutta tämä ei olisi ollut asiakkaan etu. Päädyimme siihen, että uusi kauppa tehdään vanhaa hyödyntäen ja näin nopeutetaan projektin läpivientiaikaa ja saadaan kustannuksia alemmaksi.

Projektin seurauksena lanseerattiin uusi verkkokauppa kohdemarkkinana Saksa.

Asiakkaan tyytyväisyydestä projektiin kertoo, paitsi tekijätiimin saamat monet kehut, se, että sovimme yhteistyöstä myös myös aikaisemman, Suomen ja Ruotsin markkinoille suunnatun, verkkokaupan osalta. Saksan kauppaan tehdyt parannukset tehdään myös Suomen kauppaan ja kehitystyö jatkuu aktiivisesti.

Muovian liikeidea ydin on vastuullisuus. Tätä tukee erinomaisesti se, että Muovian verkkokauppa on, ei hiilineutraalilla, vaan peräti hiilinegatiivisella palvelinalustalla.

Etsitkö sinäkin luotettavaa kasvun kumppania verkkokaupallesi? Soita Terolle: 050 486 9855.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *