Apuvälinekauppa.fi ulkoasun uudistus

kirjoittaja

in

Vanha Apuvälinekauppa.fi oli ajan myötä vanhentunut ja kaipasi nykyaikaistamista. Uuden ulkoasun suunnittelussa keskityttiin erityisesti verkkokaupan kaupallisuuden lisäämiseen sekä tuotteiden ja tuoteryhmien esiin nostamiseen.

Uudessa Apuvälinekauppa.fi:ssä pyrittiin parantamaan käyttäjäkokemusta ja helpottamaan asiakkaiden löytämään tarvitsemansa tuotteet. Tämä saavutettiin selkeällä ja intuitiivisella navigaatiolla, jossa tuoteryhmät ja alakategoriat olivat helposti löydettävissä.

Ulkoasun uudistuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota responsiivisuuteen, jotta Apuvälinekauppa.fi toimii saumattomasti erilaisilla laitteilla, kuten tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Näin asiakkaat voivat tehdä ostoksia missä ja milloin tahansa.

Lisäksi visuaalista ilmettä päivitettiin modernimmaksi ja houkuttelevammaksi. Käytettiin selkeitä ja houkuttelevia kuvia sekä harkittuja värejä ja typografiaa. Tämä loi Apuvälinekauppa.fi:stä ammattimaisen ja luotettavan vaikutelman, mikä lisäsi asiakkaiden luottamusta ja houkuttelee heitä tekemään ostoksia.

Kaupan ulkoasun uudistuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota tärkeiden viestien erottuvuuteen. Tärkeät tiedotteet, tarjoukset ja kampanjat nostettiin esiin selkeillä ja huomiota herättävillä elementeillä, jotta asiakkaat eivät ohita niitä. Tämä auttoi parantamaan viestinnän tehokkuutta ja asiakkaiden sitoutumista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apuvälinekauppa.fi:n ulkoasun uudistus onnistui parantamaan verkkokaupan kaupallisuutta, helpottamaan tuotteiden löytämistä, luomaan houkuttelevan ja ammattimaisen ilmeen sekä kiinnittämään huomiota tärkeiden viestien erottuvuuteen. Näiden muutosten avulla Apuvälinekauppa.fi pystyy tarjoamaan paremman käyttökokemuksen asiakkailleen ja edistämään myyntiä.

Tutustu kauppaan tästä: Apuvälinekauppa.fi

Kaipaako sinunkin verkkokauppasi uudistamista? Kysy tarjous Gelolta, me aidosti pyrimme auttamaan asiakkaitamme menestymään paremmin


Kommentit

8 vastausta artikkeliin “Apuvälinekauppa.fi ulkoasun uudistus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *