Verkkokaupan käsikirja on julkistettu

Verkkokaupan käsikirjan julkistustilaisuus oli eilen. Tilaisuuden avasi ensin kustantajan edustaja  Harry Mäkinen Yrityskirjoista, sen jälkeen minä kirjan kirjoittajana pidin pienen esitelmän verkkokaupasta ja itse kirjasta. Mukana oli vain kourallinen ihmisiä, […]

18.01.2013 // Tero // 31 Comments //

Verkkokaupan käsikirjaVerkkokaupan käsikirjan julkistustilaisuus oli eilen. Tilaisuuden avasi ensin kustantajan edustaja  Harry Mäkinen Yrityskirjoista, sen jälkeen minä kirjan kirjoittajana pidin pienen esitelmän verkkokaupasta ja itse kirjasta. Mukana oli vain kourallinen ihmisiä, mutta sitäkin asiantuntevampia verkkokaupan huippuosaajia ja tilaisuuden lopuksi virisikin mukavan vilkas ja tasokas keskustelu.

Harryn toteamus kirjan hyödyistä lämmitti erityisesti mieltäni:

Olemme kirjan avulla löytäneet monta kehityskohdetta omistakin verkkokaupoistamme. Sen pohjalta olemme laatineet 36 kohdan listan, mitä aiomme parantaa kaupoissamme.

Yrityskirjat on yksi suomalaisen verkkokaupan pioneereista, heillä on ollut verkkokauppoja jo n. 15 vuoden ajan. Oli todella mukava kuulla, että näinkin kokeneelle verkkokauppiaalle on kirjasta konkreettista hyötyä.

Kirjasta lisää omalla sivullaan www.verkkokauppakirja.fi


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentoi