Kätkövintage avasi verkkokaupan

kirjoittaja

in

Kehuttu vintage-tuotteiden kauppa Kätkövintage on avannut verkkokaupan osoitteessa shop.katkovintage.fi. Kauppa pyörii Vilkkaan alustalla ja sen toteutuksen on tehnyt Gelo Oy. Tapamme mukaan konsultoivalla otteella tehdyssä hankkeessa neuvoimme myös mm. toimitustapojen hinnoittelussa, lakiteksteissä ja toimitusehdoissa.

Työ on tehty joustavalla sopimusmallilla, jossa toteutus tehtiin parissa vaiheessa asiakkaan kanssa läheisessä yhteistyössä. Projektissa pyrittiin edullisesti saamaan aikaiseksi Kätkövintagen brändiin sopiva, perusominaisuudet sisältävä kauppa.  Tavoite saavutettiin hyvin ja tästä on hyvä laajentaa lisäominaisuuksin ja kehittää kauppaa edelleen liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Asiakkaan puolelta Heli Järventie-Ahonen kommentoi projektia näin:

ISO kiitos jo nyt vallan loistavasta työstä – oon ihan megatyytyväinen tuon kaupan ulkonäköön ja muuhunkin

Kaupan markkinoinnista voisi muuten mainita, että vaikka yleisesti suhteudun melko varauksellisesti yhteisöllisen median mahdollisuuksiin markkinoinnissa, niin Kätkövintagen kohdalla tämä moderni puskaradio toimii hienosti. Vintage-tuotteilla on oma fanijoukkonsa, joka ilolla levittää sanomaa uudesta kaupasta.


Kommentit

15 vastausta artikkeliin “Kätkövintage avasi verkkokaupan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *