Gelo Oy Tekesin Innovaatiosetelin palvelun tarjoajana

Gelo Oy on mukana palveluntarjoajana PK-yrityksille suunnatulla Tekesin Innovaatiosetelille.

Innovaatiosetelillä, jonka arvo on 5000 euroa, voit ostaa Gelo Oy:n tarjoamana uutta tietoa ja osaamista yrityksellesi. Innovaativisia toimenpiteitä, joilla yrityksesi voi kehittää palveluitaan ja prosessejaan.

Esimerkiksi online-markkinoiden-ja myyntikanavien tutkimus ulkomaan kaupan ollessa kyseessä, potentiaalisten asiakasryhmien kartoitus ja segmentointi.
Selvitys paikallisesta kuluttajansuojalaista, käyttöehdoista yms.
Selvitykset paikallisista maksu-, kuljetus- ja toimitusehdoista sekä -käytännöistä.

Gelo Oy auttaa jos yrityksesi haluaa selvittää nopeasti uuden palveluidean tai keksinnön jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta. Esim. demojen ja prototyyppien ja kokeilujen avulla.

Yritykselläsi on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitsette apua.

Pelkkää verkkokauppaa tai markkinointia tällä setelillä ei saa tehdä, mutta jos yritykselläsi on jo jokin hanke tai projekti, myös verkkokauppaan liittyen,  voimme lähteä yhdessä muotoilemaan palvelua ja toteutuksen suunnitelmia. Autamme hakuprosessissa, joten valmista mallia ei tarvitse olla.

Kun haluat saada jonkin oman projektisi käyntiin, kotimaisille sekä kansainvälisille markkinoille ja tarvitset siinä vähän apuja, ota yhteyttä niin laaditaan yhdessä työsuunnitelma ja laitetaan pyörät pyörimään!

Lisätietoja saa Tekesin sivuilta www.tekes.fi

Meillä Gelo Oy.ssä innovaatiosetelin yhteistyöstä ja tiedotuksesta vastaa Tea Koski +358442310241  tea.koski@gelo.fi

 

 

 


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *