Tehtyjä: Beyondprint-verkkokaupan uudistus

Uudistimme Beyondprint-verkkokaupan. Beyondprint on kuvatuotteita valmistava, keuruulainen yritys. Beyondprint valmistaaa asiakkaan omista kuvista upeita metalli-, lasi-, akryyli-, puu ja kehytauluja sekä julisteita. Myynnissä on myös valmiita kuvatuotteita. Vanha verkkokauppa oli […]

31.01.2020 // Tero // No Comments //

Uudistimme Beyondprint-verkkokaupan. Beyondprint on kuvatuotteita valmistava, keuruulainen yritys. Beyondprint valmistaaa asiakkaan omista kuvista upeita metalli-, lasi-, akryyli-, puu ja kehytauluja sekä julisteita. Myynnissä on myös valmiita kuvatuotteita.

Vanha verkkokauppa oli Magento 1 -alustalla, uusi verkkokauppa toteutettiin Woocommerce-alustalle. Räätälöitynä ohjelmistoteutuksena kauppaan toteutimme työkalun, jolla asiakas voi suunnitella oman printti-tuotteensa.

kuvamuokkain

Kansainvälistä kauppaa tekevän Beyondprintin verkkokauppa toteutettiin kahdella kielellä, asiakkaan oman ulkoasusuunnitelman pohjalta.

Uudistettu verkkokauppa julkaistiin syyskuussa 2019.

Tutustu Beyondprintin verkkokauppaan ja kaunista kotiasi upeilla sisustustuotteilla, tai hanki vaikka lahjaksi, osoitteessa beyondprint.fi!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kommentoi