Pysyvä Magento 1 -tuki

Me tarjoamme kaupallista Magento 1 -tukea myös kesäkuun jälkeen.

Olemme tehneet partnerisopimuksen Mage Onen kanssa, joka on saksalainen kaupalliselta pohjalta Magento 1 -tukea tarjoava yritys.

Gelo - Mage One partneruus

Mage One yhteistyö takaa, että pystymme tarjoamaan laadukasta Magento 1 -tukea ja reagoimaan mahdollisiin tietoturvauhkiin ja muihin tukitarpeisiin ripeästi ja laadukkasti. Me sitoudumme pitämään Magento 1 -osaamistamme korkealla tasolla.

Tuen tausta: haluamme säästää sinut turhilta investoinneilta

Monilla Magento 1-kauppialla on hyvin toimivat kaupat, joihin on investoitu paljon.

Magento on tyypillisesti ollut räätälöityjen kauppojen alusta, joten Magentosta pois siirtyminen vaatii runsaasti kehitystyöstä. Useiden vuosien aikana on saatettu tehdä tuhansia tunteja kehitystyötä. Tämän työn tekeminen uudestaan ja siirtyminen hyvin toimivasta alustasta pois, on investointi, jota on vaikea perustella.

Tämän takia olemme etsineet keinoja, joilla voisimme auttaa Magento 1 -kauppiaita pysymään Magento 1 -alustalla pidempään. Ratkaisu löytyi saksalaisesta Mage Onesta, joka on vuonna 2019 perustettu, kaupallista Magento 1 -tukea tarjoava yritys. He keskittyvät tekemään tietoturvapäivityksiä ja päivityksiä esimerkiksi uusien ohjelmaversioiden tukemiseksi.

Magento 1 ei ole ainoa komponentti, jota on ylläpidettävä. Myös esimerkiksi PHP-ohjelmointikielen ympäristö vanhenee ja sitä on päivitettävä. Jonkun on varmistettava, että Magento 1 pysyy yhteensopivana tulevienkin ohjelmistoversioiden kanssa. Tähän keskittyy Mage One.

Mage One ei tarjoa päivitysten, “pätsien” lisäksi muuta verkkokaupan ylläpitoa ja tukea. Se on meidän roolimme: me toimimme kauppiaan paikallisena kumppanina ja tarjoamme asiantuntijapalvelua Magento 1:n käytössä. Tarvittaessa meiltä saa myös hostauksen.

Olemme huomanneet, että useimmat Magento-kauppoja tehneet toimistot eivät enää pysty kunnolla tukemaan Magento 1:tä. Uudet projektit on jo pitkään tehty Magento 2:lla, väki on vaihtunut ja uusia työntekijöitä ei ole enää koulutettu Magento 1:n. Vanhojen tekijöidenkin osaaminen alkaa heikentyä.

Tämä ei ole tilanne meidän kohdallamme: me sitoudumme pitämään Magento 1 -osaamisen korkealla tasolla.

Varaudumme Magento 1:n tukemiseen laajalla rintamalla

Mage One -kumppanuus on vain yksi osa Magento 1 -tukeamme. Me varaudumme laajasti Magento 1 -tuen jatkamiseen monella eri tavalla. Olemme kartoittaneet ja testanneet Open Source -yhteisön Magento -tukiprojekteja. Olemme kehittäneet sisäistä dokumentaatiotamme. Olemme selvittäneet lisäosatoimittajien tukisuunnitelmia.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Magento 1 -tuestamme.

Tiedustelut: Tero Lahtinen p. 050 486 9855, tero.lahtinen@gelo.fi