WooCommerce

WooCommerce logo


WooCommerce on maailman ylivoimaisesti suosituimman sisällönhallintajärjestelmä WordPressin laajennus, joka tuo WordPress-alustaan täysiverisen verkkokauppaohjelmiston ominaisuudet.

Woocommerce on usein erinomainen valikoima monille pienehkön- keskisuuren valikoiman verkkokaupoille, sekä sivustoille, joilla on verkkokaupan lisäksi paljon muuta sisältöä.

Gelo oy on kokenut Woocommercen tekijä, meihin luottavat mm.

  • Foodin.fi – yksi menestyneimmistä suomalaisista luomu- ja luontaistuotuoteyrityksistä
  • Fitnessfirst.fi – Suomen suurin luomuruan ja luonnontuotteiden verkkokauppa
  • Pyronet.fi – Suomen johtavan ilotulitemyyjän uusi kauppa
  • Verkkokukka.fi, Bieder.fi ja Dataflora.fi -kukkakaupat
  • Muovia.com – Suomen johtava Muovien verkkokauppa, jolle olemme tehneet myös Saksan markkinoille suunnatun verkkokaupan

Woocommerce – Yleistietoa

WooCommerce on avoimen lähdekoodin e-kauppa-alusta, joka on suunniteltu WordPressille. Se on kehitetty ja ylläpidetty Automattic Inc. -yhtiön toimesta, joka on myös WordPressin takana.

Kuka WooCommercea tekee?

WooCommerce on Automattic Inc:n kehittämä. Automattic on yritys, joka on tunnettu WordPress.comin, Jetpackin, Gravatrin ja monien muiden tuotteiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

Kuinka paljon WooCommercea käytetään?

WooCommerce on yksi suosituimmista e-kaupan alustoista maailmassa. Se ajaa miljoonia verkkokauppoja ympäri maailmaa. WooCommercea käyttää arviolta noin 30% kaikista internetin verkkokaupoista.

Mihin tarkoituksiin WooCommerce on hyvä?

WooCommerce on erittäin joustava ja monipuolinen alusta, joka sopii kaikenkokoisten verkkokauppojen luomiseen. Sen avulla voit myydä fyysisiä ja digitaalisia tuotteita, hallita varastoja ja toimituksia, ottaa turvallisia maksuja vastaan ja sortaa tuotteita monin eri tavoin. WooCommerce on myös yhteensopiva useiden kolmannen osapuolen työkalujen kanssa, joten voit laajentaa kauppasi toiminnallisuutta tarpeidesi mukaan.