Shopify

Toteutamme Shopify-kaupat ja Shopify-sovellukset

Olemme aikaisemmin tehneet Magento- ja Woocommerce -toteutuksia, mutta kasvaneen asiakaskysynnän vuoksi olemme päättäneet laajentaa Shopify-verkkokauppatoteutuksiin. Olemme jo aikaisemminkin tehneet pieniä Shopify-toimeksiantoja olemassaoleville asiakkaille, mutta 2023 vuodesta alkaen toiminta on laajentunut ja olemme nyt valmiita ottamaan vastaan uusia Shopify-projekteja ja jatkokehitysasiakkaita.

Shopify on hyvä alusta erityisesti perinteiseen tuotemyyntiiin, jossa myydään katalogin tuotteita ilman suuria kustomointi- tai räätälöintitarpeita. Shopifyllä on mahdollista toteuttaa toimiva ja näyttävä verkkokauppa kustannustehokkaasti ja nopeasti. Shopifyn haittapuolena on, että se on valmispalvelu ja siksi väistämättä kaikkien erikoistarpeiden toteutus ei ole mahdollista, joskin Shopifyn monipuolisten ohjelmointirajapintojen avulla voidaan toteuttaa erilaisia kustomointeja.

Ohjelmistotalona me luonnollisesti pyrimme hallitsemaan Shopifya “pintaa syvemmältä”, niin liquid-teemakielen kuin rajapintojenkin suhteen. Me olemme erityisen hyvä kumppani Shopify-ulkoasutoteuksiin keskittyville toimistoille. Me voimme tarjota vahvan teknisen selkänojan, jonka avulla on mahdollista tarjota myös vaativia räätälöintejä tai integraatioita vaativia toteutuksia.

Tekoälyn avulla tuotekuvista erinomaisia tuotekuvauksia tekevään Shopify-sovelluksemme voit tutustua Gelo.ai:n sivuilla.

Katso referenssi Siirtokuva Oy:n räätälöidystä Shopify-sovelluksesta.

Olemme virallinen Shopify partner.