Magento

Magento logo


Magento/Adobe Commerce -verkkokauppa-alusta on ylivoimainen markkinajohtaja keskisuurissa verkkokaupoissa. Magento on luotettava ratkaisu yrityksille, jotka etsivät raskaaseen käyttöön soveltuvaa verkkokauppa-alustaa.

Gelolla on yli 10 vuoden kokemus Magentosta. Meihin luottavat mm. Vähänkäytetty ja Marrow.

Gelosta saat luotettavan ja osaavan Magento-toimittajan. Tarjoamme Magento-osaamistamme myös alihankintana.

Olemme Hyvä-teeman partneri. Hyvä on Magenton käyttöliittymäkerroksen kokonaan uusiksi toteuttava tekniikka, mikä korvaa Magenton teknisesti hankalimmat osuudet erinomaisella ja modernilla tekniikalla. Suosittelemme Hyvä-teemaan kaikkiin uusiin Magento-projekteihin sekä silloin, kun vanhaa Magento-kauppaa halutaan uudistaa merkittävästi. Hyvä-teeman avulla verkkokaupan kehityssykli nopeutuu ja kustannukset laskevat.

Magento – Yleistietoa

Magento on erinomainen valinta monista syistä. Se on avoimen lähdekoodin eCommerce-alusta, joka tarjoaa yrityksille joustavuutta ja hallintaa verkkosivuston ulkoasun, sisällön ja toiminnallisuuden suhteen. Sen intuitiivinen hallintaliittymä sisältää tehokkaat markkinointi-, hakukoneoptimointi- ja kataloginhallintatyökalut, jotka antavat kauppiaiden voiman räätälöidä verkkokauppojaan heidän liiketoimintansa mukaan.

Kenelle Magento sopii?

Magento sopii erityisesti keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka tarvitsevat laajennettavissa olevan alustan, joka voi kasvaa heidän kanssaan. Se on myös ihanteellinen valinta yrityksille, jotka haluavat täyden hallinnan verkkokauppansa yli.

Magenton edut

  • Joustavuus: Magento on täysin muokattavissa, mikä tarkoittaa, että voit luoda juuri sellaisen verkkokaupan kuin haluat.
  • Laajennettavuus: Magento voi kasvaa yrityksesi mukaan. Voit lisätä uusia ominaisuuksia ja toimintoja tarpeen mukaan.
  • SEO-ystävällinen: Magento sisältää monia SEO-työkaluja, jotka auttavat verkkokauppasi löytymistä hakukoneista.
  • Tukea yhteisöltä: Koska Magento on avoimen lähdekoodin projekti, sinulla on pääsy laajaan yhteisöön, joka voi auttaa ratkaisemaan ongelmia ja parantamaan kauppasi.

Magento Hyvä teema

Magento Hyvä teema on erinomainen valinta verkkokaupan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Se tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja mahdollistaa ammattimaisen ja houkuttelevan ulkoasun luomisen.

Kenen tarpeisiin Magento Hyvä sopii?

Magento Hyvä sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat luoda skaalautuvan ja tehokkaan verkkokaupan. Teema soveltuu niin pienille kuin suurillekin yrityksille, ja sen avulla voidaan toteuttaa erilaisia verkkokaupparatkaisuja eri toimialoille.

Kuka tekee Magento Hyvää?

Magento Hyvän kehittäjänä toimii Magento-yhteisö, joka koostuu kokeneista verkkokaupan ammattilaisista. Heidän tavoitteenaan on tarjota laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä teemoja Magento-alustalle.

Mitkä ovat Magento Hyvän edut?

  • Monipuoliset ominaisuudet: Magento Hyvä teema tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten responsiivisen suunnittelun, helpon navigoinnin, tuotehakutoiminnon ja monia muita.
  • Skaalautuvuus: Teema on suunniteltu skaalautumaan eri kokoisiin verkkokauppoihin, joten se sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille.
  • Käyttäjäystävällisyys: Magento Hyvä teema on suunniteltu tarjoamaan hyvä käyttökokemus sekä verkkokaupan omistajille että asiakkaille. Sen avulla on helppo hallita ja päivittää verkkokauppaa.
  • Houkutteleva ulkoasu: Teeman tyylikäs ja ammattimainen ulkoasu houkuttelee asiakkaita ja luo luottamusta brändiin.