Gelo on verkkokauppaan erikoistunut ohjelmistotalo. Toteutamme verkkokauppoja, laajennuksia ja integraatiota pääasiassa Magento- ja WooCommerce-alustoilla. Verkkokauppa-alan tulevaisuuden näkymät ovat mainiot: kaupasta yhä suurempi osa käydään tulevaisuudessa verkon kautta. Investoinnit verkkokauppaan kasvavat jatkuvasti ja Gelon palveluihin kohdistuu vahva kysyntä.

Avoinna on paikka aikaansaavalle devaajalle, joka hallitsee Magenton.

 

Teemme kehitys- ja ylläpitotyötä asiakkaiden Magento-verkkokauppojen parissa.
Tämä on, mitä kerromme asiakkaille toimintatavastamme:

Kukaan ei ole onnellinen ollessaan yhteydessä tikettijärjestelmään, joten toimintatapana on suora yhteistyö asiakkaan ja kehittäjän välillä. Myös hintataso pysyy kohtuullisena, kun jokaista pikkumuutosta ei pyöritä account manager, project manager, yms. manager ennenkuin se päätyy kuitenkin yleensä yhden ihmisen tehtäväksi. Tällä mallilla vasteaika on nopea ja kommunikaatio sujuvaa.

Jotta viihtyisit Gelossa, tämän mallin pitää tietenkin tuntua omalta ja kivalta. Haluat ja osaat työskennella suorassa asiakaskontaktissa. Asiakkaamme puhuvat suomea, joten kieltä on osattava riittävästi. Osaat ja haluat työskennella omatoimisesti.

Lisäksi on tärkeää, että haluat olla mukana tekemässä Gelosta mahtavan paikan olla töissä.

Asiakasprojektien lisäksi Gelossa on jonkin verran omaa tuotekehitystä.

Sijainti Tampere, etätyö mahdollinen. Ensisijassa tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, mutta joustoa löytyy. Voit tehdä osa-aikaisesti tai esim. free-lancerina, miten haluat. Halutessasi saat myös palkkausmallin, jossa palkka muodostuu takuupalkasta ja osuudesta laskutetuista tunneista.

Harjoittelu
Voit hakea harjoittelijaksi, jos opiskelet ohjelmointia esimerkiksi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Tarjoamme mahdollisuuden opiskelun ja työn joustavaan yhdistämiseen.

Hakuohjeet

Hakuohjeet löydät seuraamalla vihjeitä. Vihje 1: