Toimiva verkkokauppa -analyysit

Varmistetaanko, ettei sinun verkkokauppasi asiakas haro hiuksiaan epätoivoisena?

Viihtyykö asiakas verkkokaupassasi? Saako hän kaiken tarpeellisen tiedon? Häviääkö osa kaupan tuotosta ostamisen esteisiin? Kannustetaanko keskiostoksen kasvattamiseen ja kanta-asiakkuuteen?

Asiantuntijan suorittama analyysi on erinomainen tapa varmistaa verkkokaupan toimivuus. Asiantuntija-analyysin etuja ovat sen nopeus, konkreettisuus ja edullisuus. Analyysin tuloksena saadaan konkreettisia toimenpide-ehdotuksia ja se muodostaa pohjan kaupan faktapohjaiselle kehittämiselle.

Pika-analyysi Verkkokaupan analyysi Laaja analyysi Syvä analyysi
Asiantuntijan suosittama pika-analyysi verkkokaupastasi. Sisältää 10 minuutin puhelinarvion, ei kirjallista raporttia. Suoritamme verkkokaupan haamuostoksen. Arviointi kattaa noin 40 tarkistuskohtaa. Testin avulla varmistat, että verkkokaupassa ei ole kriittisiä ostamisen esteitä ja saat objektiivisen kuvan siitä, miltä asiointi asiakkaasta tuntuu.Testin tuloksena saat:

 • PDF-raportin, joka sisältää yleisarvion verkkokaupasta, sekä yksityiskohtaiset havainnot.
 • Tulosten purun puhelimessa (20 min)
Laaja analyysi pureutuu tarkasti verkkokaupan käytettävyyteen ja sisältää yli 1000 tarkastuskohtaa. Ostamisen sujuvuuden lisäksi arvioinnin kohteena ovat mm. markkinointiominaisuudet, luotettavuusmielikuva, kuluttajaviranomaisten suositusten mukaisuus ja hakukoneystävällisyys.Arviointi perustuu osin keskusteluihin verkkokaupan liiketoimintavastaavien kanssa, osa on haamuasiakas-tyyppistä arviointia ja osa perustuu teknisillä työkaluilla tapahtuvaan arviointiin.Analyysiin sisältyy noin tunnin mittainen aloituspalaveri puhelimessa.Testin tuloksena saat:

 • Laajan PDF-raportin, joka sisältää yleisarvion verkkokaupasta, yksityiskohtaiset arviointitulokset, konkreettisia kehitysehdotuksia tärkeysjärjestyksessä, ehdotuksia jatkoarvioinneista.
 • Tulosten purun työpajassa asiantuntijan kanssa (1/2 päivää)
Syvä analyysi sisältää laajan analyysin lisäksi verkkokaupan operatiivisen toiminnan ja teknisen alustan arvioinnin. Mitkä prosessit aiheuttavat eniten kustannuksia ja voidaanko näitä kehittää? Onko teknologia-alusta ja palvelutoimittajan tuki riittävä? Mitä ulkopuolisia palveluita markkinoinnin tai tekniikan kehittämiseksi voitaisiin hyödyntää? Syvä-analyysin yksityiskohtainen sisältö ja hinta sovitaan yhdessä toimeksiantajan kanssa.
99 € 490 € 3900 € 6900+ €

Hintoihin lisätään arvonlisävero sekä matkustuskulut pääkaupunkiseudun tai Pirkanmaan ulkopuolelle.

Tilaa analyysi tästä

  Analyysi

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelin

  Verkkokaupan osoite

  http://

  Viesti