Magento 1 -auditointi

Tämä palvelu perustuu havaintoon, jonka olemme tehneet useiden asiakkaiden kohdalla:

Harva Magento-kauppias tietää, miten kauppa on toteutettu; mitkä ovat ominaisuudet ovat vakioita, mitkä toteutettu lisäosilla ja mitkä räätälöityjä

Usein kaupoilla on pitkä historia ja niitä on tehty monen teknisen kumppanin kanssa ja omassakin organisaatiossa ihmiset ovat vaihtuneet. Verkkokauppiaalla ei ymmärrettävästi verkkokaupan teknisen toteutuksen syövereiden ymmärtäminen ole myöskään prioriteettilistan kärkipäässä.

Magento 1-auditoinnissa, josta käytämme myös nimeä ”ruumiinavaus”, analysoimme Magento 1 -kaupan ja tuotamme raportin, josta selviää, mitkä ominaisuudet kaupassa ovat vakiota, mitkä toteutettu lisäosilla ja mitkä räätälöityjä.

Auditoinnin yhteydessä selvitämme myös käytössä olevista integraatioista, miten ne on toteutettu ja onko vastaavia integraatioita saatavilla suunnitteluille tuleville alustoilla, esimerkiksi Magento 2 tai Woocommerce.

Raporttia voi suoraan käyttää Magento 2- tai muun migraatioprojektin suunnitteluun.  Migraatioprojektin suunnittelun edellytys on tietää, mitä ominaisuuksia täytyy toteuttaa räätälöidysti. Ilman tätä tietoa edes tarjouspyynnön laatiminen ei ole mahdollista.

Teknisesti Magenton rakenne mahdollistaa luotettavan analyysin, oikein toteutetussa Magento-kaupassa tehnyt muokkaukset ovat selvästi erotettavissa vakiotoiminnallisuuksista.

Magento open source -kaupoille (CE) hinta on kiinteä 490 euroa (+alv.). Huomaa, että tuntityönä teetettynä analyysi maksaisi reilusti yli 1000 euroa.
Magento EE-kauppojen analyysit tarjouksen mukaan.

Lisätiedot ja tilaukset: tero.lahtinen@gelo.fi, p. 050 486 9855